Wil jij ook meer bereik, bekendheid en meer resultaat? Hier is de

"De LinkedIn Formule"

Leer hoe je stap voor stap meer uit LinkedIn haalt en waardoor je nieuwe klanten, aanbiedingen en kansen creëert!

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"11023","tve_ult_shortcode":3}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

Ben jij een zelfstandig coach, consultant, ondernemer of trainer  en wil je meer uit LinkedIn halen?

Meld je dan aan voor de LinkedIn formule. We gaan samen aan de slag voor direct resultaat!

Hoeveel leads genereer jij wekelijks op LinkedIn? Hoe vaak plaats je pakkende content? Krijg jij elke maand minstens een paar spontane klanten binnen en andere zakelijke kansen?


Als je niet veel reactie krijgt op je content, berichten, dagelijkse profielbezoeken, connectie verzoeken, via LinkedIn, doe je waarschijnlijk iets verkeerd...

...en dat is oké, we zijn allemaal ooit begonnen. Maar laten we eerlijk zijn: jouw huidige inspanningen op LinkedIn kosten je geld, energie en tijd zonder zichtbaar rendement. Ik weet hoe het voelt. Heb dat zelf ook meegemaakt. Laten we dat samen gaan veranderen!

Wat als er een systematiek is die je bij de hand neemt en je door vier baanbrekende stappen leidt?

Een strategie, die je helpt bij alle bovengenoemde zaken?

Zodat meer mensen jouw berichten zien, je bekend wordt als expert in jouw markt en daardoor maandelijks meer winst maakt met nauwelijks inspanning.

Zou dat niet top zijn?

Ik heb een bewezen effectief 4- stappen plan in om relaties te bouwen en verkoop te realiseren (zonder opdringerig te zijn en te pushen).

En het kost je niet langer dan drie kwartier per dag.

Denk er maar eens over na...

minder dan een uur om je te onderscheiden van 99% van jouw concurrentie!

En zelfs als je hier ooit maar één klant of project uit haalt, is het je tijd al waard!

Ik heb dit systeem persoonlijk aan honderden van mijn klanten geleerd en de resultaten zijn uitzonderlijk!

Dit programma is vakkundig samengesteld en bevat alles wat je nodig heeft om succesvol te zijn met LinkedIn. De combinatie van samen met mij werken aan je LinkedIn strategie, toegang tot het online programma en toegang tot een geweldige community + je twee extra bonussen die je vandaag ontvangt... betekent dat je snel op weg bent naar succes met LinkedIn.


Als je het gevoel hebt, dat dit programma wat voor jou is en je hebt interesse meld je dan aan!

Tijd voor actie

Ik ga je helpen met:

Meer kansen en omzet halen uit LinkedIn

Met beperkte inzet van tijd en energie meer winst halen uit LinkedIn door de goede content te posten.

Een eenvoudig stappenplan om contact te maken?

Hoe kom je in contact met nieuwe prospects?

Gezien worden als Expert op jouw vakgebied

Onderscheid jezelf van je collega's zodat klanten vanzelf voor jou kiezen.

Bereik de juiste mensen

Krijg daardoor meer klanten, dus meer omzet en winst!

Inhoud programma "De LinkedIn Formule"

✅ Doelen stellen, jouw doelstelling met LinkedIn. Wie wil je hebben op je profiel. Doelgroep bepalen. Je krijgt nog scherper wie je ideale klanten zijn en waar de pijnpunten liggen en hoe jij die kunt oplossen. Zo kun je ze nog beter aanspreken op LinkedIn.

✅ LinkedIn Profieloptimalisatie, zowel je persoonlijke profiel als je Bedrijfspagina. Laat zien wie je bent, waar je voor staat. Je profiel is je persoonlijke mini website waar mensen je kunnen vinden en op de hoogte kunnen blijven van je activiteiten.

✅ Vind je Doelgroep en breidt je netwerk uit, Verzend effectieve berichten om je netwerk te vergroten en je leert wat effectieve opvolg strategieën zijn via mijn 5 stappenplan.

✅ Content strategie & planning, Je bepaalt de kern van je content, kiest content vormen die bij je passen en maakt gebruik van een overzichtelijke contentkalender en online tools.

Wat anderen zeggen over de De LinkedIn Formule

Het VIP programma ‘De LinkedIn Formule’ was heel inspirerend en vooral ook motiverend. Mijn SSI (Social Selling Index) is aanzienlijke verbeterd door de goede tips en trics van Nico. De training heeft me goed doen nadenken over mijn daadwerkelijke positionering, het bereiken van potentieel nieuwe klanten en behoud/bevestiging van mijn huidige klanten. Mijn LinkedIn profiel is veel meer een visitekaartje, een mini-website geworden. Alhoewel ik er nog steeds dingen aan kan verbeteren. Maar daar heb ik zin in, mede door de enthousiaste, toegankelijke en betrokken training van Nico.

Mieke van Londen

Bladmanager

Ik heb Het VIP programma de LinkedIn formule ‘Meer bereik en bekendheid’  gevolgd bij Nico. Zeer de moeite waard en leerzaam. In 4 weken (sessies) zijn we meegenomen in mogelijkheden van LinkedIn. En die waren er veel meer dan ik dacht. Naast vele tips, de do’s en don’ts zat er ook een sales training element in. Mijn bereik ‘score’ ging gedurende de maand direct omhoog. Een mooi en leuk bijkomend ding;  je doet de training met een groep van heel verschillende mede ondernemers/personen. Daaruit krijg je veel open en eerlijke feed back. Heel fijn en effectief. Ik kan Nico zeer aanbevelen voor iedereen die zakelijk meer uit zijn linkedIn wil halen. Voor ondernemers zelf of voor hun sales & marketing  afdelingen!

Richard van Nieuwkuyk

Hospitality manager, Horeca adviseur

De LinkedIn Formule voor meer bereik, bekendheid en meer winst

1 Programma - 3 Opties

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"11023","tve_ult_shortcode":6}__CONFIG_ultimatum_shortcode__
VIP dag
 

 

997

 

of 3 x €350

 
  • 1 live dag van 10 tot 16 uur
  • 1 (online) individuele coaching sessie van 30 minuten
  • Onbeperkt 1 op 1 vragen stellen
  • 1 Q&A groep sessie van 1 uur

Je loopt geen enkel risico 100% tevredenheidsgarantie.


Wij geloven dat jij meer bereik, bekendheid en winst gaat boeken als je de stappen uit de LinkedIn formule volgt. Daarom geven we je 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Niet tevreden met de cursus? Dan krijg je jouw geld terug.

Zij zijn al succesvol met de LinkedIn Formule

Bij Nico heb ik het VIP programma gevolgd wat mij heeft geholpen bij de start van mijn onderneming. Nico geeft duidelijke tips en is eerlijk in welke aanpak het beste werkt. Het 3-maanden programma heeft ervoor gezorgd dat mijn profiel en Linkedin strategie volledig is, waardoor ik nu merk dat mensen sneller en langer op mijn profiel blijven. Dit leidt vaker tot een connectie of zelfs tot een opdracht.

Jip Haghuis

Eigenaar Filmtogether

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan het VIP programma van Nico.

Ik ben veel meer vanuit mijn klant gaan denken op LinkedIn. Nadat ik mijn profiel heb aangepast naar een klantcentrisch profiel heb ik flink mijn netwerk kunnen vergroten en nieuwe klanten gekregen.

Rein Reddingius

Business development

Over jouw LinkedIn trainer Nico Waiboer

Hoi,

Ik ben Nico Waiboer

Mijn naam is Nico Waiboer en ik ben LinkedIn Trainer & Consultant. Ik help en leer bedrijven hoe ze LinkedIn effectiever kunnen gebruiken om klanten te vinden, te winnen en te behouden. Dat doe ik door de beste tips en nieuwste LinkedIn trends te delen via mijn LinkedIn profiel checklist, blogs, video’s en cursussen.

Met meer dan 20 jaar verkoopervaring weet ik wat er nodig is om te slagen in de verkoop en hoe je Social Media en LinkedIn optimaal kan benutten. Ik heb inmiddels heel veel profielen van ondernemers getransformeerd van cv naar klantgerichte LinkedIn profielen en weet daardoor dat zgn. CV profielen niet converteren op LinkedIn zodoende geen klanten opleveren.

Voor mij was het een openbaring om te zien hoe makkelijk het is om via LinkedIn contact te leggen, als je goed vindbaar en zichtbaar bent!

Nog steeds krijg ik iedere dag nieuwe contacten en leads via LinkedIn.

Ik geef trainingen op locatie bij bedrijven en online en ik werk ook veel 1-op-1 met klanten.

Ik krijg ontzettend veel energie van het trainen en coachen van mensen om ze te helpen om net als ik succes te hebben met LinkedIn. Ik haal er veel voldoening en plezier uit, dit werk past bij mij. Het allerleukste vind ik om positieve feedback te krijgen van mijn cursisten.

Nico Waiboer

Nico Waiboer LinkedIn Trainer

Wat anderen zeggen over de samenwerking met Nico

Ik kan Nico Waiboer van harte aanbevelen na bij hem het 3 maanden vip programma "De LinkedIn Formule" te hebben gevolgd. Hij behandelde op een rustige en nuchtere manier de verschillende aspecten van LinkedIn en hoe je dat kunt inzetten voor je onderneming. Hierbij geeft hij blijk van goede kennis van LinkedIn-zaken en een ruime ervaring. Sinds het volgen van de training wordt ik meer gevonden en is mijn Social Selling Index aan het stijgen. Dankjewel, Nico

Eli te Winkel

Coach, Consultant en trainer voor missie gedreven ondernemers

Het 3 maanden vip programma training ' De LinkedIn Formule' is een aanrader als je meer wilt halen uit LinkedIn. Op een ontspannen wijze geeft Nico waardevolle adviezen zodat je zichtbaarheid groeit en je netwerk groeit. De interactie met deelnemers is nuttig door het delen van ervaringen over de inzet van LinkedIn. Je gaat LinkedIn daadwerkelijk inzetten als netwerk- en verkoopkanaal.

Richard S.T. de Vries

De telefoontrainer

faq

Wanneer kan ik beginnen met het programma?

Je kunt je direct aanmelden voor het programma. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je de factuur en krijg je een bevestiging met inloggegevens zodat je meteen kunt beginnen. Ook stuur ik je dan een uitnodiging voor de online community en neem ik binnen een dag contact met je op om een afspraak te maken voor de eerste coaching sessie of live bijeenkomst.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je vindt de opties bij de betaalbuttons.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je ons bereiken via nico@nicowaiboer.nl

Wat is mijn investering?

De investering kun je hierboven bekijken en is afhankelijk van welk traject je kiest.

Het is eventueel ook mogelijk om deze investering is 3 termijnen te betalen.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je ons binnen 30 dagen een email stuurt dan storten wij het geld terug zonder vragen te stellen.

Ik ben ZZP-er, werkt dit dan ook voor mij?

De LinkedIn-Formule werkt voor iedere onderneming die meer omzet (en WINST) wil maken. Juist ook voor ZZP-ers werkt deze formule, omdat je heel gericht aan de slag gaat om jezelf en je producten of diensten meer bekendheid te geven.

>