Verhoog je omzet met social selling: Leer hoe je LinkedIn kunt gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te behouden. 

Olivier Arnolds

Directeur Skondras

Nico is bij ons begonnen om onze sales trainees in 5 sessies op weg te helpen met LinkedIn en Social selling. Hij is inmiddels vast onderdeel van het externe trainers team voor de Sales Academy.

We bevelen hem ook aan bij klanten. Ik ben erg onder de indruk van zijn kennis en kunde die hij op een leuke manier weet over te brengen.

Nico Waiboer

Social selling trainer

Wat brengt het Strategiegesprek  

jou?

Binnen 20 minuten helder wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat is jouw doel met Social selling?

Wil je meer uit de verkoop halen? En weet niet precies hoe? Samen gaan we kijken hoe ik je kan helpen.

Wat houdt je tegen?

Heb je soms het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen. En lijkt het een enorme opgaaf om je medewerkers mee te krijgen in jouw visie voor het bedrijf?

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Laten we samen ontdekken wat ik hierin voor je kan betekenen op het gebied van Social selling. Zowel in de online vorm als voor incompany trainingen.

Over Nico Waiboer

Ik heb al heel veel bedrijven en ondernemers geholpen met social selling.

Pak deze kans om op een vrijblijvende manier met mij te kunnen sparren zodat ik jou op weg kan helpen met de eerste belangrijke stappen richting jouw persoonlijke doel(en) voor jou en jouw bedrijf met social selling.

Zij hadden eerder een 

Gratis strategiegesprek

Rein Reddingius

Business development

Voor mij is LinkedIn bij uitstek het platform om mezelf te laten zien. Daarom heb ik bij Nico een strategiegesprek ingepland. Ik kreeg al meteen bruikbare tips over social selling. Dank Nico!

Mieke van Londen

Bladmanager

Ik heb bij Nico de strategiesessie gevolgd en dat heeft mij uitstekend geholpen. Hij heeft me meteen inzicht gegeven in de mogelijkheden van social selling voor mij!

Richard van Nieuwkuyk

Hospitality manager, Horeca adviseur

Het strategiegesprek was nuttig. Hij gaf me duidelijk de mogelijkheden die het voor mijn bedrijf kan opleveren.

Waar wacht je op? Verbeter je social selling!

>