Online of live samenwerken?

Boek hieronder een GRATIS afspraak waar we samen kunnen kijken of ik je kan helpen met LinkedIn of andere vragen.

wat brengt het strategiegesprek jou?

Binnen 20 minuten helder wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat is jouw doel met LinkedIn?

Wil je meer uit LinkedIn halen? En weet niet precies hoe? Samen gaan we kijken hoe ik je kan helpen.

Wat houdt je tegen?

Heb je soms het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen. En lijkt het een enorme opgaaf om je medewerkers mee te krijgen in jouw visie voor het bedrijf?

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Laten we samen ontdekken wat ik hierin voor je kan betekenen op het gebied van LinkedIn. Zowel in de online vorm als voor incompany trainingen.

Zij hadden eerder een strategiegesprek

Rein Reddingius

Business development

Voor mij is LinkedIn bij uitstek het platform om mezelf te laten zien. Daarom heb ik bij Nico een strategiegesprek ingepland. Ik kreeg al meteen bruikbare tips over LinkedIn. Dank Nico!

Rein Reddingius

Leonie Boekel

Life coach

" Ik heb bij Nico de strategiesessie gevolgd en dat heeft mij uitstekend geholpen. Hij heeft me meteen inzicht gegeven in de mogelijkheden van Linkedin voor mij!

Leonie Boekel

Over Nico

Hoi,

Ik ben Nico Waiboer

Ik heb al heel veel bedrijven en ondernemers geholpen met LinkedIn.

Pak deze kans om op een vrijblijvende manier met mij te kunnen sparren zodat ik jou op weg kan helpen met de eerste belangrijke stappen richting jouw persoonlijke doel(en) voor jou en jouw bedrijf op LinkedIn.

Strategiegesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak voor het gratis strategiegesprek.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je strategiegesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je strategiegesprek

Kies hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.


>