Over Nico

 Ik leer je om stap voor stap, heel gedetailleerd hoe je jouw persoonlijke LinkedIn profiel kan omtoveren van een cv tot een persoonlijke, klantgerichte, LinkedIn Mini-website!

Met als resultaat dat jouw doelgroep je goed kan vinden en jij je echt goed kan onderscheiden

Nico Waiboer LinkedIn trainer

Waarom ik het verschil voor jou kan betekenen

  • Ik heb inmiddels heel veel profielen van ondernemers getransformeerd van cv naar klantgerichte LinkedIn profielen en weet daardoor dat zgn. CV profielen niet converteren op LinkedIn en zodoende geen klanten opleveren
  • Klanten van mij hebben direct na het optimaliseren van de profielen en de juiste strategie bepaling, een behoorlijke toename in profielweergaven en zichtbaarheid op LinkedIn
  • Ik heb mijn klanten een e-mail laten sturen, een bericht sturen en zelfs video's laten maken over hun profiel en positionering op LinkedIn om hun netwerk te laten groeien en imago te versterken
  • Ik ben expert in LinkedIn, heb vele cursussen en certificaten o.m. LinkedIn Leadgeneratie, LinkedIn marketing for Personal and brand pages, Social selling with LinkedIn


"Je kunt zoveel meer resultaat uit LinkedIn halen"!

Dat stemmetje in je hoofd: ‘ ik weet dat ik veel meer uit LinkedIn kan halen’

‘Ik zie veel andere ondernemers succesvol zijn op LinkedIn’ Hoe kan ik dat ook gaan doen?

Hopeloos wordt je ervan. En onrustig. Jij wilt vooruit en je wilt meer uit LinkedIn halen.

Met mijn online programma leer ik je precies hoe je het moet doen!

In deze uitgebreide cursus leer ik je de basis van je LinkedIn-profiel zodat  je jezelf sterker neerzet als expert binnen jouw expertise door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die er liggen


Hoi,

Ik ben Nico Waiboer

Mijn naam is Nico Waiboer en ik ben LinkedIn Trainer & Consultant. Ik help en leer bedrijven hoe ze LinkedIn effectiever kunnen gebruiken om klanten te vinden, te winnen en te behouden. Dat doe ik door de beste tips en nieuwste LinkedIn trends te delen via mijn LinkedIn profiel checklist, blogs, video’s en cursussen.

Nico Waiboer LinkedIn trainer

Met meer dan 20 jaar verkoopervaring weet ik wat er nodig is om te slagen in de verkoop en hoe je Social Media en LinkedIn optimaal kan benutten. Ooit begonnen als sportleraar, daarna jaren in de verkoop, van junior verkoper tot Salesmanager. Ik heb gewerkt voor kleine en grote bedrijven en was verantwoordelijk voor MKB, Key en National accounts. Ik heb op deuren geklopt, cold calling, e-mail, face-to-face en de meeste andere traditionele verkoopmethoden. Ik heb leiding, coaching en trainingen gegeven aan verkoopteams met meer dan 30 verkopers.

Sinds 8 juni 2006 ben ik lid geworden op LinkedIn. Van 2006-2008 was mijn LinkedIn-profiel volledig ineffectief. Ik deed er niks mee en had weinig connecties.

Sterker, ik had niet zoveel met LinkedIn, het was gebruiksonvriendelijk en een saai platvorm. LinkedIn werd in die tijd voornamelijk gebruikt om je CV op te plaatsen.

Tijdens mijn functie als Accountmanager voor een groot Mediabedrijf begon ik LinkedIn te gebruiken om verbinding te maken met mijn klanten. Ik begon me steeds meer te verdiepen in LinkedIn, deed mee aan cursussen en las elk artikel dat ik kon vinden m.b.t. LinkedIn. Sindsdien ben ik van minder dan 500 connecties naar een paar duizend gegaan.

Ik ben LinkedIn echt volledig gaan benutten toen ik Salesmanager van een commercieel team was. We gebruikten LinkedIn ter ondersteuning van onze marketing en sales en boekte hiermee vele successen.

Voor mij was het een openbaring om te zien hoe makkelijk het is om via LinkedIn contact te leggen, als je goed vindbaar en zichtbaar bent!

Nog steeds krijg ik iedere dag nieuwe contacten en leads via LinkedIn.

Ik geef trainingen op locatie bij bedrijven en online en ik werk ook veel 1-op-1 met klanten.

Ik krijg ontzettend veel energie van het trainen en coachen van mensen om ze te helpen om net als ik succes te hebben met LinkedIn. Ik haal er veel voldoening en plezier uit, dit werk past bij mij. Het allerleukste vind ik om positieve feedback te krijgen van mijn cursisten.

Mijn onderscheidend vermogen: Hands on, veel praktijkervaring (sales, merken bouwen, trainer) en werken met doelstellingen.

De uitdaging en het doel is om mijn klanten de vele mogelijkheden van LinkedIn te laten zien en ervaren en te zorgen, dat zij optimaal resultaat uit LinkedIn halen.

Download Gratis de LinkedIn Profiel Checklist

Ontdek hoe je jouw LinkedIn profiel van een CV profiel kunt omtoveren naar een mini-website of landingspagina waarmee je een geweldige eerste indruk maakt op jouw bezoeker!

>