Is het makkelijk om meer LinkedIn Profiel weergaven te krijgen?

Meer-LinkedIn-profiel-weergaven

Wie heeft uw profiel bekeken?

Kijk je daar wel eens op? Hoe krijg je meer LinkedIn profiel weergaven?

Inmiddels is het wel bekend dat LinkedIn momenteel de beste marketingtool ter wereld is!

Je LinkedIn Profielweergave is een van de belangrijkste dingen op LinkedIn. Als iemand je profiel bekijkt, is het alsof ze je winkel binnenlopen, en klaar zijn om te kopen.

Dus, hoe trek jij meer klanten naar je winkel?

 Ik heb een aantal tips voor je om meer LinkedIn profielweergaven te krijgen:

Meer LinkedIn profiel weergaven

– Optimaliseer je LinkedIn profiel. En let vooral op de Kopregel. Een goede Kopregel helpt om de juiste mensen aan te trekken om je profiel te bekijken voor meer informatie over jou. Als je hierbij hulp nodig hebt, download dan mijn gratis LinkedIn Profiel Checklist!

– Kijk naar de profielen van andere mensen. Wanneer mensen zien dat je naar hun profiel hebt gekeken, is de kans groot dat ze naar het jouwe zullen kijken als je kopregel uitnodigend is zullen meer over je willen weten

– Post dagelijks je eigen statusupdates. Dit kost niet zoveel tijd als je denkt. Het is meer een discipline, Just do it! Het hoeft niet altijd alleen maar over werk te gaan. Kan ook een quote zijn of een foto van een collega (tag hem of haar) zijn die je heel erg waardeert.

– Deel, “like” of reageer op de statusupdates of gepubliceerde berichten van anderen. Dit is niet zo krachtig als het plaatsen van uw eigen statusupdate, maar de tijdsbesteding is veel minder. Het kost niet heel veel tijd om een “like” of commentaar te geven op een Post. Maar zo kom je onder aandacht van je netwerk.

– Zet meer van je belangrijkste zoekwoorden in je profiel en zet ze op de juiste plek. Gebruik (JUISTE) zoekwoorden / keywords in je kopregel! Hoe meer zoekwoorden / keywords in je Profiel hoe beter je wordt gevonden (ook Google)

–Plaats je LinkedIn URL in je e-mailhandtekening (Lees ook mijn Blog over hoe je de LinkedIn URL aanpast) en op je visitekaartjes, cv en andere sociale sites. Als je het mensen gemakkelijk maakt om je profiel te vinden, zullen ze er eerder naar kijken

–Begin met het schrijven van een Artikel. Ik geef toe, dit zal wat werk vergen, en velen van ons zullen terughoudend zijn met schrijven, maar na verloop van tijd krijg je meer profielweergaven.

Waar kan je dat vinden?

Klik dan bovenaan je LinkedIn-homepagina op het pictogram Ik. Klik op Profiel weergeven. Klik op Wie heeft uw profiel bekeken in je dashboard.

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>