Nieuwe functies op LinkedIn: LinkedIn Polls en LinkedIn Stories

LinkedIn-Stories-Polls

De afgelopen maanden zijn er verschillende veranderingen en nieuwe functies in LinkedIn doorgevoerd. LinkedIn Polls en LinkedIn Stories.

Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?

LinkedIn Polls

De LinkedIn Polls functie wordt momenteel geleidelijk uitgerold naar gebruikers en zal “binnenkort” algemeen beschikbaar zijn. Je kunt nu Polls aan berichten toevoegen.

Zie hieronder hoe je dat kunt doen:

 

Je kunt een poll zelf maken op de startpagina van LinkedIn. Klik op: “Begin met het schrijven van een bijdrage” en klik op “Opiniepeiling opstellen”.

Als je een beheerder bent van een LinkedInbedrijfspagina of een LinkedIn-groep, kun je rechtstreeks vanaf de pagina of de startpagina van de groep een poll maken.

Wat betekent dit voor je bedrijf: ik zie dagelijks steeds meer Polls in de nieuwsfeed. Polls zijn een geweldige manier om inzicht te krijgen in jouw publiek als je de juiste vragen stelt.

 

LinkedIn Stories

LinkedIn Stories is een functie waarmee je afbeeldingen en korte video’s van je dagelijkse professionele momenten kunt delen. Verhalen die je hebt gepost, zijn 24 uur beschikbaar op LinkedIn.

Waar vind je Sto­­ries?

Op de Mobile LinkedIn applicatie, op de homepage helemaal bovenin. Zie ook het plaatje:

 

LinkedIn is Stories nog aan het implementeren dus dat zou kunnen betekenen dat je nog niet hebt, heb nog even wat geduld!

 

 

 

 

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>